Contact

Pol Brandwacht Service
Litasweg 24
1060 RV Amsterdam

Tel: 06 17 118 074
Email: info@polbrandwachtservice.nl

Detachering

Een ongeluk zit in een klein hoekje, een vonkje kan soms voldoende zijn om een ramp te veroorzaken. Begrijpelijk dus dat toezichthoudende en controlerende instanties, zoals de overheid, de brandweer en verzekeraars strikte eisen stellen aan brandpreventie en steeds vaker de inzet eisen van brandwachten. Juist doordat een ongeluk in een klein hoekje zit, is het dan zaak om specialisten in te schakelen. Wanneer er iets gebeurt, is het op zo’n moment goed dat er een brandwacht van PBS aanwezig is die accuraat handelt en daadkrachtig optreedt bij een beginnende brand zodat wij uw optimale veiligheid voor uw personeel kunnen waarborgen.

Aan wie leveren wij?

Wij kunnen brandwachten leveren aan organisaties, bedrijven, brandweerkorpsen, overheid, industrie, zorginstellingen, justitiële complexen, luchthavens, theaters en schouwburgen maar ook voor feesten en evenementen. Met name op locaties waar veel mensen zijn en waar het dus belangrijk is om bij een beginnende brand snel te ontruimen.

Pol Brandwacht Service detacheert rijksgediplomeerd brandweerpersoneel door heel Nederland. De brandwachten waar wij mee samen werken moeten minimaal in het bezit zijn van brandwacht 1e klas als mede een geldig EHBO diploma. Al onze brandwachten beschikken over de volgende specialisaties: pompbediende en vliegtuigbrand bestrijding.

De grootste kracht ligt bij de betrokkenheid richting de klant toe, daardoor kunnen wij een op maat gesneden offerte voor u aanleveren.